14 Şubat çikolatam benim minik sevgilim :)

29 Kasım 2009 Pazar

Kurban bayramı :)

Bu kurban bayramı Anneannem bizde olduğun için çok şenlikli geçti. anne tarafımdan çoğu akrabamız bize geldiler ve oğlum çok arkadaş gördü. Domuz gribi salgınından bahsediliyor ama çok şükür biz kazasız belasız atlattık gibi. Sadece biraz burnumuz aktı falan ama daha başlangıçta yoğun bakıma aldım iimizi de ve hastalanmadan kurtardık çok şükür.

Buket'le altlı üstlü oturduğumuz halde çok sık görüşemiyorsunuz çünkü ikiniz de tüm oyuncaklarla sadece kendiniz oynamak istiyor birbirinizdeki oyuncsklsrı kıskanıyorsunuz. buket senden oyuncakları saklıyor koltuk tepelerine çıkıyor sen de ona sinirleniyorsun ikiniz de çok fenasınız yaramazlar sizi :)
İşte kavga başladı :S




Sana bu tulumu almıştım çünkü geceleri üzerini hemen açıyorsun. Sürekli uyanıp üstünü örtüyorum ama uyanamadığım zaman hep açık yatıyorsun. havalar iyice soğumadan aldık diye sevindim ama sadece 1 gece giyebildin :S çünkü askısında 98 cm yazarken kendisi 92 cmmiş yanlış vermişler :(
ve üzerine tam oluyor hatta küçük gibi. UYku tulumunun biraz geniş olması gerek ki içinde rahat edebilesin ve terlemeyesin.. Mothercare'den almıştım değiştireceğiz inşallah bedeni gelince. Şu anda yokmuş.

Biberonu bırakmamız gerekiyor ama nasıl? biberonla sütü çok güzel içiyorsun. Biberonuna süt hazırlarken bir heyecanlanıyorsun ki muhakkak kameraya çekmeliyim çok sabırsızlanıyorsun.
bırakmamız gerekmesinin sebebi de çok vahim :( O kadar dikkat etmeme çikolata şeker yedirmememe rağmen dişlerinde sarılıklar çatlak gibi çizgiler var. Nasıl oluyo da böyle oluyor anlamıyorum :S sakınan göze çöp batıyor sanırım :( İnşallah çürümezler çok kötü görünüyorlar ön dişler çürüyünce :((

Buketle kavga ediyorsunuz ama ilk bir araya geldiğinizde sarmaş dolaş oluyor, seviniyorsunuz. Çok sürmüyor saadetiniz ama :)




Annem, teyzecim, kuzuları ve onların kuzuları :))




Üstünden hiç inmediğin bisikletin, iyi ki teyzenler almış onu sana :) hem bacak kasların da gelişiyor ... Banyoya bile giriyorsun onunla mutfağa heryere...
Yalnız direksiyonunu söküyorsun ve takamayınca pek bi sinirleniyorsun :)) Anne baba yetişiyor imdadına takıyoruz. Ama bazen taktırmıyor, direksiyonsuz sürüyorsun bisikleti :))

yeni stil geliştirdin ayaklar direksiyonun üstünde :)

Dayımın torunu, Yasemin ablamın oğlu Sedat. Pek sevdin onu sürekli sarılıp öpmeye çalıştın ama o hiç pas vermedi kaçtı senden.





O da bisikletini çok sevdi arada paylaşamadınız ..




Emre abinin silahı, bizde unutmuştu bizim oldu kaldı :) başta tutmayı beceremiyordun yamuk yumuk tutuyordun, sonra düzgün tutmaya başladın nerden öğrendiysen :) Tvnin zararları sanırım :(
silahı bize tutunca biz de ellerimizi havaya kaldırıp teslim olunca zevkten dört köşe oluyordun :) Ama sonra kırıldı silah ve silah kullanmayı düşündüğüm bir oyuncak çeşidi olmadığı için almadık bir daha.
Su tabancası falan alırız yaza inşallah.

Mouse kullanamıyorum laptopta senin yüzünden çıkarıp oyun oynuyorsun :S Erkekler PCde oyun başında bayramda da.





:)


avoooo :) telefonu kulağımıza tutup bizi konuşturmaya bayılıyorsun :)

Arkada ev yapımı dolap kilidimiz var :)) Karıştırıyorsun çünkü sürekli.

Hiç yorum yok: