14 Şubat çikolatam benim minik sevgilim :)

8 Temmuz 2009 Çarşamba

18. ay

Yine fırsatını bulup köyümüze gittik ama resim çekemedik bu sefer
:( çünkü geçen sefer denize gittiğimizde makinemiz kumda bozulmuştu ve kum girince içine bir daha tamir olması çok zor oluyor malesef :(( Bu resimler Kadriye teyzenlerin makinesiyle çekildi . Sana aldığımız simidi çok sevdin sabırsızlandın içine girmek için ve kıyıda kendi çabalarınla tırmanmaya çalıştın :))



Ve başardınnnn :))


Direksiyonu olması çok iyi oldu çünkü çok seviyorsun direksiyon çevirmeyi :)) bayıldın simitine iyi ki almışız :))

Kuzenleriyle bol bol özgürce yüzdü oğlum simidi sayesinde yüz ifadeni yesinler senin kasılmış resmen yerim seni :))





Buket ve Denizle birlikte oğluşum :)








Ve Kıyıköy'ün güzel manzarası, 3 kızkardeş ve bebeleri bundan güzel bir tablo olur mu hiç :))

Köyde çok eğleniyorsun oğlum sürekli bir işler peşindesin. Deden ne yaparsa aynısını yapıyorsun her yapılanı taklit ediyorsun :) deden sinekleri kovalıyo sen de kovalıyorsun, sineklikle öldürüyor sen de sinekliği eline alıp öldürmeye çalışıyorsun, deden bahçe suluyor, sen de alıp hortumu suluyorsun :))
Köyde çok güzel pozlar kaçırdık makine olmadığı için. Dolaşırken komşunun keçilerini gördük ve çok sevindin. Komşu da birşey yapmazlar gelsin sevsin dedi ve sarmaş dolaş oldun resmen keçilerle ve çok eğlendin :))
*Köpekleri de sürekli "hov hov" diye takip ettin pisi kovaladın onlara da hov hov dedin amaartık öğrendin iyice farkını :) Kedileri pisi pisi diye elinle çok güzel çağırıyorsun bir de yere eğilip "aaaa aaa aaa" diyorsun :))

*Köyde ilk birkaç gün yine hiç iştahın yoktu ama sonraki birkaç gün maşallah güzel yedin ve ben çok mutlu oldum. Ama İstanbul’a dönünce yine iştahsızlaştın :(
* Son zamanlarda gündüz uyuduğun uyku saatin de maşallah arttı gibi inşallah böyle devam eder kendime vakit ayırabiliyorum böylece ...
*Ama köyde son 2 gece çok huzursuz uyudun sürekli uykundan ağlayarak uyandın neredeyse saat başı :( Anlamadım ne olduğunu ve dişlerdendir diye düşündüm. Zaten İstanbul'a dönünce de iyice patlak verdi huzursuzluğun..
*Biz kola soda gibi içecekler içerken sen de içmek istiyorsun birkaç kere denedik, asitli nasıl olsa içmek istemezsin diye ama bana mısın demedin, hoşuna gitti devamını istedin :)) İçeceklerin her türünü seviyorsun zaten bıraksak bira bile içeceksin test edildi onaylandı o da :P yemek

Hiç yorum yok: