14 Şubat çikolatam benim minik sevgilim :)

26 Haziran 2010 Cumartesi

Umut ve Kankisi Kıvanç :)

Okuldan İngilizce öğretmeni arkadaşım Harika'nın oğlu Kıvanç'la resmen kanki oldunuz :)) Evlerimiz de çok yakın olduğu için çok sık görüşüyoruz, bazen her gün ...
Parka gittiğimizde Kıvanç'ların sokağına bakıyoruz ve oradalarsa hemen yanına gidiyoruz, birlikte parka götürüyoruz sizi. Birbirinizi o kadar çok seviyorsunuz ki, görünce sevinçten şımarıklıklar yapıyor, yanınızda başka çocuklar varsa onlara karşı birbirinizi koruyor (şiddetle hem de :S) Ve sürekli görüşmediğizin zamanlarda da birbirinizi sayıklıyorsunuz :) Maşallah diyelim ve inşallah büyüyünce de sürekli görüşmek nasip olur ve yine böyle iyi anlaşmaya devam edersiniz :)

İşte oyunlar oynarken, çimenlerde güreşirken ve Umut Kıvanç'ın canını acıttığı için öpüp özür dilerken resimleri :))

İşte okulda da berabersiniz :) Seminer döneminde anneannen izne ayrıldığı için arada seni de götürmem gerekiyor okula. 1 gün götürdüm ve okulda Kıvanç'ın olduğunu duyunca hiç itiraz etmedin :) Çok ta eğlendiniz. Öğrencilerin teknoloji tasarım dersi için ödev olarak hazırlamış oldukları bir savaş alanı maketiyle çok ilgilendiniz, özellikle de Kıvanç ...




Sen daha sonra Çiftlik oyuncağını çantadan çıkarınca daha çok onlarla meşgul oldun. Kıvanç' ta oynamak istedi ama malesef onu oynatmadın, bu kankiliğe yakışmadı ama neyse :S O oyuncağı birkaç gün önce almıştım ve ilk defa okulda gördün o yüzden çok dikkatini çekti.


Koridorlarda koşturdunuz... Hatta el ele dolaştınız :) ama o şekilde pozunuzu yakalayamadım dalgınlığıma geldi ...

Esra teyzen de sana resimdeki sarı arabayı getirmiş çok beğendin :) Teşekkür ederiz...


Park maceralarına devam...






Kolundaki saat Kıvanç'ların evinden çıkarken kolundan çıkarmak istemediğin saat, onun 2 tane varmış, bize hediye ettiler, teşekkür ederiz :)
Yalnız bu resimde saat kolunu sıkmış ve çıkarmak istiyordun...


Hiç yorum yok: