14 Şubat çikolatam benim minik sevgilim :)

26 Eylül 2009 Cumartesi

Bergama'ya veda ve bugünlerde Umut neler yapıyor :)))

Bergama-İstanbul otobüsünü beklerken sen de biraz Sefa eniştenin arabasını kulandın :)) Benim şofer oğlum :D Daha bu yaştan gelecekte usta soför olacağın belli :) Direksiyona oturmaya bayılıyorsun. oturunca da kendinden geçiyorsun, gören de gerçekten araba kullanıyorsun sanacak :)) Hiçbir ayrıntıyı da kaçırmıyorsun hani.. Vites değiştirmeler, direksiyon çevirmeler, hata silecekleri çalıştırmayı bile beceriyorsun :))




Dikiz aynasını bile düzeltiyorsun :))









Bir de anahtarı alacaksın illa ki. Arabaya oturunca hemen etrafına bakınıp anahtarı arıyor, bulamazsan da sinirlenip istiyorsun verin bana anahtarı diye :))

Anahtarı alınca da hemen takmaya çalışıyor, bazen bizim yardımlarımızla bazen kendin takıyor, sonra da gösterge ışıkları yanıyo mu diye kontrol ediyorsun :))




Her şey için Babanne dedemize teşekkür ederiz




Şimdi de Umutun son zamanlarda neler yaptığı...

Çok mızmızsın malesef oğlum, herşeye ağlıyorsun sürekli mız mız mızz :( Hele de bir derdin varsa daha da beter ağlıyorsun. Konuşabilsen belki anlatabileceksin derdini ama konuşamadığın için anlayamıyoruz da :(


Gerçi konuşamıyorsun ama her istediğini anlatıyorsun. Zaten karnın acıkınca mamaaaaa diye ortalığı yıkıyorsun :) Ama her şeyi yemiyorsun, ağız tadına uygun olacak yediğin şley, ne kadar aç olursan ol sevmediğin bişeyi ağzına sürmüyorsun. En sevdiğin şeyler abur-cubur, köfte, pilav, makarna ve tatlı şeyler, mantarı hiç sevmiyorsun ..


Bergama'da da burada da son zamanlarda bizi koltuğa oturtmadın :)) Koltuğu araba pisti olarak kullanıp o koltuğa oturanların da poposunu hışımla dürtükleyerek inin diyorsun :)) Kalkmayınca da kıyamet kopuyor :))


Bergama'da Ali deden sürekli seni gezdirdi. Sen de seni kimin gezdireceğini biliyorsun tabi, dışarı çıkacaksın dediğimizde hemen dedenin yanına gidip dürtükledin hadi dede gidelim diye :))


Cambaz gibisin, sürekli birşeylerin tepesindesin, tırmanıp duruyorsun, hiç yorulmuyor, usanmıyorsun. Sanırım çok yaramaz olacaksın :s yandık ki ne yandık :D baban da çocukken çok hareeketli bir çocukmuş, ona çekmişsin sanırım.


Bu hareketli hallerin normal zamanlarda o kadar değil de, seni uyutacağım zaman çok canımı sıkıyor :S Gün içinde o kadar yoruluyorum ki, seni bir an önce uyutup uyumak istiyorum, ama sen tam uyuyacağın anda kalkıp zıplamaya başlıyorsun, o zaman çok kavga ediyoruz :))

















Hiç yorum yok: