14 Şubat çikolatam benim minik sevgilim :)

13 Mayıs 2009 Çarşamba

BABANNE DEDE GELDİİİ

Elinde sürekli bir tişört :DD onunla heryeri dolanıyorsun, elinden almaya çalışırsak ta kıyamet kopuyor. Artık onu evirip çevirip ensende döndürüp oyalanıp duruyorsun.

Eline aldığın tişörtleri de hamam havlusu gibi boynuna sarmaya bayılıyorsun imaj yapıyorsun sanırım karizmatik oğlum benim :D




















İlk yürümeyi öğrendiğin için sık sık biryerlere çarpıp düştün ve 3 gün arayla yanaklarını morarttın çok üzüldük. Seninle pazara gittiğimizde de hamile bir bayanla annesi de 2 yanağının aynı anda morarmasına anlam verememişler garip garip bakıyorlardı. Sanırım sana karşı şiddet uyguladığımızı düşündüler aman Allah korusun. Görenler şaşırıyor ve merakla bakıyor doktor da seni 2 yanağını aynı şekilde morarttığın için çok becerikli buldu.























Akşam sütünü illa ki enneciğinin kucağında içeceksin :) başkasında olmaz :)

Sütü çok seviyorsun. Biberonu görünce deli gibi seviniyor ağzında emzik varsa hemen atıyor kollarını havaya açıyorsun. Süt istediğin zaman da buaa buuaaa buuaaa diyorsun anlıyoruz.





















Baban Japonya'dan geldiğinde valizini boşalttı ve sen hemen zevkle tekrar doldurdun :)) Dünyanın en tatlı böceğiyle hem de :))

















İçine girdin çıktın ikide bir bayıldın bu oyuna :DD Ama kapağı üzerine düşüp durunca da çok sinirlendin :PP





Babannenle deden seni çok özlemişler ve yürüdüğünü canlı canlı görmek istemişler geldiler. Tüm marifetlerini gördüler . 19 mayıs tatiline denk geldi ve iyi oldu daha rahat vakit geçirdik ilgilenebildik. Çok güzel vakit geçirdik. Bu iki resimde de uyuyor gibi çıkmışsın ama gayet ayıktın :))




















Dolaşıp bişeyler yeyipiçtiğimizde sen de geri kalmadın. İlla ki limonatamdan içecekmişsin :) Çok sevdin.












Mucukkk mucukkk :)) aşk böceğim benim :)) çok sevgi dolusun maşallahhhh.










Çanta görünce hemen boynuna geçiriyorsun, ama çıkaramayınca çok sinirleniyorsun :))
































Babannen ve dedenle beraber Kadriye teyzenlere de gittik. Aslında bizimle oldukları son gün gittik ama öne kaydetmişim resimleri.

Elin kalem fırça tutuyo şimdiden canım bebişim :)







Kuzenler yine çok eğlendiler yerim sizi :))













Çok seviyolar seni çookkk :)



Çamaşır makinesinin kapağını açıp kapatmak ta yeni hobin. Bizim pek hoşumuza gitmiyor ama neyse. Makine çalışırken de işaret parmağınla gösterip tıss tısss tısss diyorsun ama yanından geçmeye korkuyorsun. O halini kameraya çekmek lazım aslında. Çok komik oluyo. Asker gibi pusuya yatıyor sürüne sürüne yanına yaklaşıyor ama yanından geçemiyorsun :))

Ağzını yerim:)
işte burada "tıısssss" derken :)

Hiç yorum yok: